3D foto's voor u

pijltje3D fotografie voor bedrijven

3D foto’s zullen een extra waardevolle herinnering vormen aan een evenement of productpresentatie. De ervaring leert dat als iemand de 3D afdruk ziet, hij of zij die graag wil delen met anderen. Voor promotiedoeleinden is dat ideaal. Stelt u zich voor dat u op een beurs een foto van uw potentiële klant maakt die op uw stand uw product in handen heeft. Twee weken na de beurs stuurt u hem als follow up de 3D foto. Waarschijnlijk is hij al in afwachting van de foto, omdat hij benieuwd is hoe die geworden is (het al oude fotogevoel van de analoge foto’s komt terug). Als hij de foto krijgt staat uw product hem weer helder voor de geest. Omdat hij nu op zijn werk is, zal hij de foto en daarmee u product ook meteen aan zijn/haar collega’s tonen.
Een vergelijkbaar effect krijgt u door bijvoorbeeld na een bedrijfsuitje de deelnemers nog een 3D foto te geven om de herinnering levend te houden. Grote kans dat die foto jaren later nog steeds aan de muur hangt.

pijltje3D fotografie als attractie bij evenementen

Er zijn talloze evenementen zoals hondenshows, oldtimer treffens, golftoernooien, …… . Vaak bent u niet de enige die een evenement organiseert, waardoor u graag een attractie erbij heeft die het evenement voor de bezoeker extra aantrekkelijk maakt. 3D fotografie zal uw bezoekers zeker aanspreken, omdat dit ze in staat stelt hun passie te laten vastleggen in een mooie 3D foto voor aan de muur.
U kunt hiervoor mijn3Dfoto.nl inhuren, wij maken dan van uw bezoekers foto’s die zij kunnen bestellen. Indien gewenst kunnen we de gehele afhandeling verzorgen. Voor tarieven kunt u contact opnemen met .

pijlje3D fotografie voor particulieren

Van bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft, jubileum of het jaarlijkse familie-uitje kan een 3D foto een speciaal aandenken vormen.
De trouwfoto voor aan de muur krijgt vaak al extra aandacht door die bijvoorbeeld te laten bewerken door de fotograaf. Mijn3Dfoto.nl biedt u nu de mogelijkheid om uw trouwfoto met diepte te krijgen, waardoor u als u ernaar kijkt er weer echt bij bent. In combinatie met onze , wordt een trouwfoto echt een parel in de kamer.
Daarnaast kan het voor uw gasten bij een bruiloft of jubileum leuk zijn om ze de mogelijkheid te bieden om een 3D portretfoto te laten maken. Uw bijzondere gelegenheid is daar het ideale moment voor, omdat mensen zich al feestelijk aangekleed hebben en in de juiste stemming zijn voor een mooie ontspannen portretfoto.
Ook bij een familie uitje kunnen de leukste momenten in 3D vastgelegd worden. Voor een familie uitje kunt u ook denken aan het huren van een 3D fototoestel. De 3D foto’s en filmpjes zijn op een 3D televisie te bekijken. Van de mooiste foto’s kunt u natuurlijk een afdruk laten maken voor een blijvende herinnering.
We helpen u graag verder met ideeën die afgestemd zijn op uw wensen.

pijltje3D portretfoto

In bijna elke Nederlandse woning is wel een portretfoto te vinden. Maar er zijn nog maar heel weinig mensen die een 3D portretfoto hebben.
Wilt u de familie, de kinderen of de huisdieren in 3D aan de muur of op het wandmeubel, nu kan het. Neem contact op met mijn3Dfoto.nl voor een offerte.